VÄLKOMMEN VECKA 39 🌸

Vecka 39! Herregud, nu är jag verkligen jättegravid. 13 dagar kvar till BF och tiden springer iväg. Jag väntar på att det ska hända vilken dag som helst nu men för varje dag som går som det inte händer något inser jag att jag faktiskt har 13 dagar kvar. Hon är så välkommen att komma nu men hon är ändå inte 100% klar förrän om 13 dagar. Det blir som det blir, helt enkelt.

Det finns inte mycket annat jag kan kommentera på veckans info om bebisen förutom att jag känner henne varje dag. Jag har haft en dag av oro för ett par veckor sedan då jag tyckte att jag inte kände henne alls lika mycket. Jag ringde och pratade med förlossningen i Ystad och de var så himla fina. De uppmuntrade mig till att komma in men så fort jag pratat med dem så började hon såklart röra sig jättemycket precis som vanligt igen. Sedan dess har jag känt henne som vanligt varje dag.

Jag känner verkligen igen detta med att kroppen förbereder sig för att föda barn. Jag vilar så mycket jag bara kan och är väldigt snäll mot mig själv samtidigt som jag pushar mig själv för att hålla igång. Jag och Oskar går en lång promenad varje kväll och det börjar såklart gå lite långsammare men det är bra för mig. Jag tycker om att röra på mig även om det stundtals är bökigt.

Det är ju himla roligt att jag igår skrev att jag inte gått upp någonting de senaste två veckorna, så står det idag i appen att det är fullt normalt. Kul!

Just frågan ”hur ska jag kunna etablera en relation till barnet när jag inte ammar?” är inte en fråga som Oskar oroar sig för. Han är väl införstådd i hur viktigt det är med hud mot hud och jag tror verkligen att det kommer att komma naturligt att jag ammar och sen ger över bebisen till Oskar för att han också ska få den viktiga hud mot hud tiden. Oskar själv säger att han längtar speciellt mycket efter detta. Jag längtar speciellt mycket efter att få ta del av den synen, Oskar liggandes med vårt barn på bröstet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>