LETS DO THIS

Ja! Jag tog mig alltså till Emporia och min frisör här. Jag mår inte alls bra idag, illamående och trötthet. Tror det är värmen faktiskt.

Sprang in på Pressbyrån och köpte en iskall Fanta som jag drack till min lunch på tåget. Pastasallad är ju bara så himla gott. Bästa att äta nu också när det är så varmt ute!

Nu sitter jag redo hos frisören som blandar färg till mitt hår. Idag ska vi färga utväxt, sätta i en toning i längderna och klippa det. Jag älskar att komma hit och bli fin i håret, det gör så mycket.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>