ALL DONE

När jag blev klar hos frisören skulle tåget gå om 5 minuter. Jag var i exakt samma situation förra gången jag var här och då sprang jag till tåget – och hann. Nu är jag 6 veckor mer gravid och la ner det projektet direkt.. Jag orkar inte springa som en galning till tåget nu mer så jag sket i det. Jag fördrev tiden genom att köpa en bagel och en bukett till Oskars mormor och morfar som vi åt middag hos ikväll.

Resultat! Jag kör fortfarande på samma sak som jag gjorde precis innan vi gifte oss. Då var det dock en något mjukare och ljusare ombre men nu är det mörkare och varmare i tonen. Jag älskar det! Trivs så himla bra i mörkt hår. Jag må vara blond naturligt men det är inte jag alls..

Köpte med mig denna behandling hem. Jag är medveten om att det kan ta ett tag nu innan jag är tillbaka i frisörstolen så min frisör tipsade om denna produkt som ska hjälpa till att bibehålla värmen i mitt hår längre.

Vi åkte hem till Oskars mormor och morfar ganska omgående efter att jag kom hem och så åt vi middag där. Såååå skönt att sitta utomhus och äta!

Sprang in på H&M och köpte dessa två set till lillbebisen. Det är så fruktansvärt varmt nu och jag kom på att vi inte har en enda body som är kortärmad. Är det fortsatt såhär varmt eller varmare när hon kommit så kommer hon spendera mycket tid enbart iförd blöja. Inte för att hon inte har några kläder utan för att det är så himla, himla varmt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>