THE PASSED FEW DAYS

Jag har kommit in i ledighetslunket och är väldigt inne i vad Oskar kallar för ”ruvnings-mode”. Jag har haft bra lediga dagar men de har varit präglade av mycket vakna nätter och förvärkar.

I torsdags gick jag och Milan till parken för att jag ville vara ute i solen och Milan ville leka. Satt där i ett par timmar, fikade på vattenmelon och läste i min bok Att föda.

I fredags hade jag en fixardag då jag tvättade sängkläder, handdukar och dammsög hela lägenheten. Jag var helt slut när det var klart. Carro kom hit och fikade och när hon gått hem var jag så trött att jag la mig på soffan och vilade resten av kvällen. Oskar lagade middag (som vanligt..) och vi tittade på film. Somnade gott och sov sen i stort sett hela natten.

Magen är så tung nu. När jag sover och vill vända mig gör det så ont i mitt bäcken. Slutar alltid med att jag går upp och går på toaletten och lägger mig sen i en annan ställning när jag går och lägger mig igen. Längtar tills jag kan vända mig i sömnen utan att vakna igen. Och att ligga och sova på magen..

I lördags var jag och Oskar i Höllviken och tittade på en Crossfit tävling sen åkte vi till Vellingeblomman och åt lunch. När vi kom hem gick vi en promenad med Milan. Vi köpte en mjukglass och Milan fick springa lite. På kvällen åkte vi hem till Christian i Smyge och åt middag där. Var hemma i lagom tid och åkte inom Hemmakväll och köpte lördagsgodis sen väntade en lugn kväll hemma.

Igår åt vi en god helgfrukost och sen ägnade jag en stor del av min dag åt att vila. Det är mycket vila nu.. Gick till Kicks och inhandlade nytt schampoo, balsam och inpackning från Moroccanoil. Fick lite panik nä jag insåg att alla mina hårvårdsprodukter var slut så det var skönt att få det gjort.

Vi gick en lång promenad med Milan under eftermiddagen sen åkte vi till familjevänner till Oskar på födelsedagsfirande.

I morgon ska jag till frisören och klippa mig och färga min utväxt. Ska bli skönt att bli lite ompysslad. 🌸

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>