VÄLKOMMEN VECKA 38 🌸

Tänk att det är vecka 38 nu! 38 känns så sjukt mycket, som att jag redan gått över tiden. Herregud, det känns verkligen galet.

Tänk att hon ligger där inne helt fördigbakad nu. Jag tycker hon känns liten. Inte för pga rörelser eller att det inte känns som att det är lite utrymme för henne utan för att min mage känns så liten när jag ligger ner på rygg. Det kan man givetvis inte avgöra pga det men det är bara en känsla jag har just nu.

Bild från i söndags, tycker magen känns så liten i denna positionen.

Jag tycker att just amningen och bröstmjölk är så intressant! Det här med att bröstmjölken ändrar karaktär utefter vad bebisen behöver är helt magiskt. Så häftigt!

Jag känner en spändhet inför förlossningen nu. Mestadels vill jag bara veta när och hur allt kommer att starta. Det kan ingen berätta för mig så jag måste på något sätt acceptera att det händer när det händer.

Oskar förbereder sig så gott han kan, det märks. Senast nu ikväll satt han och kontrollerade hur man kör till Malmö respektive Lund om vi skulle bli ditskickad pga platsbrist i Ystad. Jag är inte så förtjust i tanken på att föda till musik, i alla fall inte just nu. Får jag feeling under förlossningen finns Spotify och då kan vi lyssna där. Jag tänker mycket mer i banorna att jag vill ha min iPad igång med någon bra film jag tycker om. Det hjälper mig alltid att skapa en trygg miljö så iPaden står högt upp på listan av saker som ska packas med när det beger sig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>