NOT STICKING TO THE SCHEDULE

Mitt halsont har blivit mycket bättre sen igår och det är himla skönt. Jag hade en bra dag igår då vi k ett tjejgäng möttes upp och åt middag tillsammans i Malmö. Åkte sedan hem i lagom tid och hann gossa en stund med Oskar innan det var läggdags. Satte sen klockan på mitt i natten för att hämta mamma och pappa på Hyllie som varit i Stockholm.

Natten har därför varit jättekonstig. Körde hemifrån strax innan 01 och då fick jag dricka en stor kaffe och äta mackor för att vakna ordentligt. När jag sen lämnat av dem och kommit hem igen var klockan över 02 och jag lyckades inte somna om förrän närmare 03.30.. Väcktes sen av Oskar när han skulle köra och lämna bilen på service tidigt i morse och var då jättehungrig igen så jag åt ett litet mellis och somnade sen om till 09. Det är inte direkt såhär mina standardnätter ser ut just nu. Tur att jag är ledig så att jag kan vila idag under dagen.

Milan innan vår middagslur igår.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>