YOU KNOW QUALITY

Ja! Första dagen på min semester är här. Kan knappt förstå att första dagen på min ledighet är här. Jag har firat genom att vakna klockan 04.30 och inse att Milan spytt över hela sovrumsmattan som förmodligen är förstörd nu. Sen kunde jag inte somna om för jag har så oerhört ont i halsen så jag hämtade ett glas nyponsoppa och satt och drack det i sängen en lång stund. Det känns som ett typiskt halsont som kommer när kroppen vill att man ska vila. Tur att det är allt jag kommer ägna mig åt nu då. Ja, nästan i alla fall..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>