Y E S T E R D A Y

Jag hade en emotionellt kämpig dag igår på jobb. Inte för att något är kämpigt på mitt jobb utan att det är mentalt kämpigt att vara här när jag känner att något händer i kroppen. Varenda cell i mig vill liksom springa hem men förvärkarna lugnar sig när jag vilar och jag sitter ju ner en hel del när jag jobbar så jag kände bara av dem igår när jag var aktiv. Grät i bilen när Oskar lämnade mig vid bussen men samlade mig direkt och när jag kom till kontoret hade jag fortsatt ont men jag tog det lugnt och andades igenom det onda.

Tycker man kan se på mitt ansikte att jag var väldigt trött igår. Jag knäppte en bild för att se om min mage såg nedsjunken ut men jag kan inte riktigt avgöra det faktiskt. Det är rätt otroligt att jag fortfarande i vecka 37 kan använda majoriteten av mina vanliga klänningar. De blir ju en hel del kortare men det funkar!

Mamma och pappa passade Milan igår och mamma skickade denna bilden på Milan när han åkte buss. Alltså, så gulligt..

Jag slutade tidigare igår och köpte en glass på väg till tåget. Gott och välbehövligt..

Eftersom jag tog tåget hem relativt tidigt så hann jag vila en stund innan Oskar kom hem. Då åkte vi direkt till mamma och pappas stuga och grillade. Det blev en snabb middag då det började regna så när vi ätit upp åkte vi hem igen.

När vi kom hem satte jag på en maskin tvätt, tvättade håret, drog på ett lager BUS på benen och sen hade jag relativt bra energi så jag uppehöll mig själv med att plocka undan i lägenheten och diska undan lite disk. Bra när man har så pass mycket energi att jag orkar pyssla med sånt för att jag inte ska gå och lägga mig klockan 19.. Både jag och Oskar somnade typ 21.30 och vaknade innan våra larm ringde. Natten har varit lugn och skön. Har vaknat till flera gånger men somnat om snabbt igen. Himla skönt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>