DAGENS BULA

Jag vaknade utvilad klockan 06.15 i morse och det är ju himla trevligt. Åkte med Oskar i vanlig ordning som idag var den sista gången på väldigt länge. Imorgon ska jag till barnmorskan kl. 08.30 och efter det ska jag in till kontoret så då tar jag tåget in.

Imorgon väntar även en avskedsfika för mig och jag har beställt en cheesecake ifrån Pronto som jag ska bjuda mina kollegor på. Så gott! Jag har alltid beställt en hel cheesecake där innan utan alltid köpt bit så det ska bli roligt.

Dagens magbild. Det började såklart regna precis när jag satte mig på bussen mot Malmö. Man känner sig rätt så malplacerad när man kommer gåendes i klänning, bara ben och sandaler.. Sån tur är har solen tittat fram igen så nu ser jag inte riktigt lika malplacerad ut.Varför har jag inte tänkt på vår spegel på ena toaletten på kontoret innan? Perfekt för att ta bild på magen i profil ju.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>