VÄLKOMMEN VECKA 37 🌸

Jag har haft en kämpig natt inatt. Jag vaknade vid 01-tiden av kraftig mensvärksliknande värk och ont bak i ryggen. Gick upp och gick omkring lite och återgick sen till sängen och somnade om. När jag vaknade var värken kvar och magen stenhård. Jag kände alltså inte alls för att åka och jobba och grät en skvätt i bilen när Oskar lämnade mig vid bussen. Jag känner nu att jag pressar min kropp till att göra något den inte alls vill. Jag kämpar dock på och hoppas att jag kan gå lite tidigare ifrån kontoret idag..

Nu är hon i stort sett färdigbakad. Ska bli så intressant att se hur stor hon är när hon kommer ut. Just nu känns hon enorm.. Oskar vägde 4080 g när han föddes och jag 3850 g. Vi får se helt enkelt..

Jag känner verkligen att det är tungt nu, magen är tung. Förvärkar kommer nästan dagligen nu och jag känner i min kropp att förlossningen inte är så långt borta. Jag önskar bara att jag får några dagar in på min mammaledighet där jag kan vila och samla kraft innan allt drar igång. Just nu känns kroppen väldigt trött och i stort behov av vila.

Min förlossningsväska är i stort sett färdigpackad. Det är bara några sista grejer som jag använder dagligen som behöver packas ner sist av allt innan vi åker hemifrån. Allt annat är fixat. Bebisens väska är packad och förlossningsbrevet är skrivet och nedlagd i min mapp jag fått med alla mina uppgifter ifrån barnmorskan. Vi ska snart sätta ner babyskyddet i bilen också. Känns som att det kommer bli mycket packning till förlossningen med en väska till mig, en till bebisen och en till Oskar. Det känns dock svårt att packa mindre så jag lägger inte så stor vikt vid det. Alla har varsin väska, det blir bra. Jag hittade en klänning i garderoben som jag kan se mig själv ha på mig under förlossningen. Det är en tubtopsklänning som jag varken behöver ha trosor eller bh under, känns väldigt smidigt. Och så är den sval och skön.

På väg till Vellinge i morse pratade vi om vad som är avslappnande och ger lugn åt oss. Båda två instämde ”promenader med Milan”. Det stämmer så bra. Jag la till ”i mitt tempo..” så det kommer det ju definitivt bli mycket av nu när jag är ledig innan förlossningen. Det kommer bli mycket fokus på vila, mat och avslappnande aktiviteter inför förlossningen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>