THE WEEKEND

Vilken bra helg vi har haft. Jag märker oerhört tydligt nu när jag fått vara ledig ifrån allt vad jobb heter (förutom när jag jobbade halvdag i fredags..) att min kropp och psyke är i stort behov av det just nu. Att kunna ge kroppen precis vad den behöver varje dag utan att ha några måsten är så värdefullt.

Jag har börjat vara vaken på nätterna nu mellan 03-04. När jag nu jobbar igen betyder det att jag förlorar mycket sömn då min klocka sedan ringer 05.45.. Imorse hände just detta, jag vaknade klockan 03.00, klarvaken och försökte verkligen somna om men det var svårt. Klev upp och gick tillbaka till sängen flera gånger. Oskar vaknade också och kliade mig på ryggen tills jag somnade. Ställde om klockan och sov till 06.20 istället och åkte med Oskar. Så där vann jag några minuters sömn..

Åter till helgen. Jag beställde denna klänningen för ganska länge sedan, det är inte en gravidklänning. Jag har glömt bort den helt men i torsdags var det så himla fint väder och jag hade tid att måla om mina tånaglar, lägga på ett lager BUS och göra mig lite fin. Det gör så mycket med mitt humör, kan jag säga. Jag har redan skrivit om torsdagen, jag vet, men jag ville visa klänningen som faller så fint över magen. Min fina bula. Funderar på om jag ska ha denna klänningen på lördag då jag och Oskar ska iväg på dop..

I lördags väcktes jag av Milan som tyckte att det var dags att vakna. Knäppte denna bilden på honom och han är ju så söt att man dör..

Oskar var trött så jag tog morgonpromenaden med Milan och gick sen och köpte bullar till frukost. Vi hade bestämt oss för att åka på en utflykt i lördags men vi visste inte riktigt vart. Jag blev trött igen strax efter frukost så jag la mig och vilade medan Oskar förberedde picknick i form av pastasallad med grillar kyckling. Strax efter lunch åkte vi sen till Häckeberga där vi aldrig varit tidigare. Vi började gå längs med sjön och satte oss efter en stund och åt lunch. Milan fick ett ben och var så nöjd också. Vi bestämde oss för att fortsätta gå och tog då beslutet att gå hela varvet runt. Det visade sig vara över 1 mil så det blev en rejäl promenad för oss alla. Sån tur var så är det inte så kuperat just runt sjön, vilket var väldigt skönt för mig. Min kropp klarade det galant och jag är så tacksam över att min kropp fortfarande kan prestera att gå en mil med bara några veckor kvar till förlossningen.

Vi gick över några broar och det var inte så Milan-vänligt så Oskar fick bära honom..

När vi var klara åkte vi hemåt men stannade till och handlade på Willys. Veckohandlingen som skulle blivit av i måndags hände alltså på lördagen.. Allting var slut i vår kyl så det var verkligen dags.

Igår sov jag tills jag vaknade strax efter nio och då åt vi frukost och påbörjade dagens projekt: borsta Milan. Det tar sin lilla tid.. Att dessutom sitta på golvet i märkliga positioner är heller inte ultimat just nu men det gick. När vi borstat färdigt skjutsades Milan direkt in i duschen och fick en ordentligt pälstvätt. Nu är hans päls len som ett lamms ull. Och jag är så nöjd för att vi gjort en ordentlig genomkörare på Milan med borstning och bad innan bebisen kommer.

På eftermiddagen kom Oskars föräldrar och hjälpte till att sätta upp en hylla i bebisrummet. Så nu är allting klar där inne förutom en tavla som ska sättas upp som vi gjorde på min babyshower. Vi gick sen en promenad med Milan och kastade boll med honom och satt på gräset och njöt av solen.

På kvällen var Oskar och tittade på fotboll så då körde jag till Citygross och köpte det sista till min förlossningsväska i form av snacks. Nu får hon komma vilken dag som helst!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>