A REALLY GOOD DAY

Vilken bra dag jag hade igår, precis en sån dag som jag behövde. Jag fick så mycket energigivande saker gjorda igår. Dagen började med att jag sov ut till kl. 9 följt av en god frukost. Jag tog bort gammalt nagellack från mina tånaglar för flera dagar sedan men inte orkat måla om dem. Jag kan måla dem själv men det är ganska krävande nu med tanke på den stora magen. Jag rakade benen, målade om naglarna och tog sedan ett lager brun utan sol på. Det gör så mycket med lite färg både på benen och tånaglarna.

Jag la mig sen i sängen igen och läste lite i boken ”Att föda” av Gudrun Abascal och sen låg jag där och läste lite och sov lite. Så skönt och välbehövligt!

Vi åkte till Oskars föräldrar i Höllviken strax efter lunch och när vi kom dit lämnade jag bara av Oskar och Milan och åkte sen till Emporia för att uträtta lite ärenden. Letade efter shorts men hittade inga. Köpte två amningsbh’ar, nytt nagellack, rakhyvlar och lite annat smått och gott. Avslutade sedan med att ta bort gelén på mina naglar. Jag har inte hittat någon ny nageltjej jag tycker om till 100% sedan min ”ordinarie” flyttade till London. Hon jag gått till nu tar 2 (!!!) h på sig att göra enfärgade naglar och det orkar jag inte lägga på mina naglar. Min förra nageltjej fixade mina naglar på under timmen.. Så jag tog bort gelén, kortade ner dem en aning och fick dem sen målade.

När jag kommit tillbaka från Emporia väntade middag hos Oskars föräldrar. Så mysigt. Vi åkte hem relativt tidigt och sen somnade jag på studs när vi kommit hem.

Låg såhär i sängen igår när jag vilade. Tänk när det ligger en liten bebis i vaggan istället för i min mage..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>