ETT GNÄLLIGT INLÄGG

Jag måste få gnälla en liten stund bara. Igår fick jag ett sånt galet illamående som sköljde över mig precis innan jag slutade jobba 16.30. Oskar ringde strax efter 16 och sa att han skulle komma och hämta mig. Jag blev konfunderad och undrade varför och då berättade han att all tågtrafik stod helt still och att han gärna ville ha hem mig denna sidan nyår.. Sagt och gjort, Oskar kom och hämtade mig och sen åkte vi hemåt. Jag, Oskar och mitt sjuka illamående. Jag vet inte vart det kom ifrån alls, hade ätit bra under hela dagen. Satt i bilen och profylaxandades och märkte att det då blev bättre. När jag mår så pass illa att det känns som att jag ska kräkas blir jag extremt stressad och fylls av ren och skär panik. Andningen hjälpte så mycket. Jag fokuserade enbart på att andas och då blev det sakta men säkert bättre. Att det även var 400 grader varmt ute gjorde det inte bättre och att vår AC (som fungerar utmärkt annars) inte kändes kall nog under hela bilresan. Jag kände mig så eländig och ledsen. Idag hänger illamåendet kvar lite men jag härdar ut. Det är väldigt vanligt under dessa veckorna innan bebisen sjunker ned helt att man mår illa. Alla organen är så himla klämda av bebisen att det egentligen är ganska logiskt att må illa. Det är dock inte roligt eller givande på något sätt för det..

Idag blev det lunch ute med några av mina kollegor. Jag var sugen på vegetariska vårrullar så det fick det bli.

Nu ska jag jobba mina sista timmar fram till 18.00. Sen ska jag bege mig mot vattengympan för sista gången. Det ska bli så skönt att slippa det på ett sätt. Inte själva vattengympan, den är magisk, men allt runt omkring. Jag har förmodligen skrivit det tidigare men det är så himla energikrävande för mig (just nu i mitt tillstånd..) att först avverka en hel arbetsdag på 8,5 h sedan direkt åka till vattengympan och göra av med massa energi för att sedan stressa till tåget som går 23 minuter efter att passet är slut. Det hade inte varit så stressigt om det inte var för att det är ju vattengympa och inte vanlig gympa. Jag måste liksom bli torr och tråckla av mig baddräkten och på med mina vanliga kläder och sen småspringa till tåget.

Så. Slut på gnället.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>