WORK FROM HOME

Mamma och pappa är i Budapest vilket innebär att vi inte har någon som kan gå med Milan idag och imorgon. Sån tur är så får jag jobba hemifrån under förmiddagen idag och imorgon så det löste sig ändå. Jag jobbar 09.30-18.00 på onsdagar, eller på dagar då jag har vattengympa. Så idag ska jag inte ta tåget in förrän 13.05 sen tar jag mig direkt till vattengympan som börjar 18.50. Idag är en dag då det är väldigt tacksamt att kunna jobba hemifrån och därmed ta det lugnt. Natten har varit jobbig, jag har varit oerhört obekväm och inte direkt hittat någon bekväm sovposition.

När jag vaknade i morse hade jag svårt att andas, det kändes som att revbenen var av.. Morgonpromenaden med Milan hjälpte mot smärtan i revbenen. Att promenera omkring är det enda som hjälper just nu, att sitta ner under en längre period är så oerhört obekvämt.

Längtar tills bebisen sjunker ner längre så att det blir lättare att andas. Min mammaledighet känns som flera år bort men det är i själva verket ca 12 arbetsdagar kvar..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>