VÄLKOMMEN VECKA 34 🌸

Vecka 34 är här! Jag känner mig verkligen höggravid, stundtals, nu. Jag kom på i morse när jag satt och reflekterade lite över livet att jag har aldrig varit så snäll mot mig själv som nu när jag är gravid. Jag är en person med saker i bagaget som gör att jag i vissa perioder ibland blir överhettad och behöver lyssna på min kropp. Det har jag i stort sett aldrig gjort tidigare men nu när jag är gravid så lyssnar jag alltid på kroppen. Är det inte galet?

När jag känner att jag inte klarar av något så släpper jag det. När jag behöver vila så vilar jag. Varenda signal (utan att överdriva då..) lyssnar jag in. Jag tycker det är fantastiskt. Vilken insikt..

42 cm.. Inte undra på att det känns som att hon ska rymma ut ut huden när hon sparkar.

Jag tycker hon är aktiv precis som det står, vid olika tillfällen. Hon börjar ofta sparka när jag sitter ner. Det kan bero på att jag inte rör mig lika mycket eller att hon blir trängd av mina organ när jag sitter ner för länge. Jag står mycket nu. Främst när jag jobbar, då är det skönt att ha ett höj- och sänkbart skrivbord.

Oskar avlastar mig som vanligt till 100% – när jag behöver det. Mig veterligen så hanterar Oskar ”stressen” över det ökade ansvaret bra. Han är bra på att hitta återhämtning.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>