ÄNDRADE PLANER

Aj aj, jag fick ont i halsen igår och jag tänkte att jag nog sover bort det och så är allt bra när jag vaknar. Jag mådde bättre efter en god natts sömn men nu när jag satte mig ner för första gången på hela dagen och faktiskt kände efter så mår jag inte helt bra. Vattengympan är avbokad och nu ska jag istället bege mig hemåt och äta massor med glass och pussa på Oskar och Milan. Tråkigt att behöva ställa in vattengympan såklart men jag vill inte vara sjuk när vi åker till Göteborg på fredag..

Gårdagens glass till den onda halsen..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>