SÅ HÄR LÅNGT

Jag har inte haft någon energi över alls till att skriva några rader här pga veckans hektiska schema. Det tar rätt mycket energi av mig nu att fara och flänga, i synnerhet när det gäller intensiva jobbdagar där man måste vara superfokuserad i 8 h följt av en kvällsaktivitet.

Vi kan väl börja med att försöka ge en recap över måndagen:

Jag jobbade 08.00-16.30 och gick under min lunch in på Åhléns och spanade efter lite bebiskläder. Vi har inga koftor eller så till henne så jag var på jakt efter det. Det blev inga fynd där utan jag beställde istället en overall, en kofta och sedan även två set med ett par byxor och en tillhörande kofta. Nu bör det räcka. Ett tag..

När jag skulle hem med tåget var det försenat och när vi väl kom på det slutade färden redan i Hyllie pga tekniska fel. Jag fick ta nästa tåg hem vilket gjorde det gaaanska tight med tidsplanen. Vi skulle vara på MVC 18.15 och mitt tåg var framme strax innan 18. Det fick bli en korv på Pressbyrån till middag och sedan direkt in på föräldrakursen till 20.00. Hoppla.

I tisdags var det himla fint väder så jag hoppade i bekväma kläder och gick en långrunda med Milan. Han vet att jag börjar bli stor och tung nu så han väntar in mig hela tiden genom att stanna och titta bak. Så söt. När han går för fort så brukar jag ibland säga surt ”alltså Milan, nu får du faktiskt vänta”. Och då ställer han sig så gulligt och väntar. Skönt att ha en hund som förstår både kommandot ”vänta” och ”stanna”. Insåg också när jag kom hem att jag kan lura folk att jag inte är gravid – framifrån..

Oskar tycke jag ser supergravid ut när jag sitter som på första bilden.. Här hade jag precis kommit tillbaka ifrån min och Milans prommis och var helt slut. Oskar hade nyss sprungit milen och vi var väl i typ samma tillstånd. Fitness vs. Gravid..

Onsdag:

Första dagen på ledningsgruppsmöte i 2 dagar. Jag åkte med Oskar till Vellinge och fick sedan stå upp hela vägen in till Malmö. Hemska människor som inte erbjuder en gravid kvinna att sitta..

Jag åt overnight oatmeal till frukost i bilen på väg till Vellinge och till lunch blev det köttbullar på KOL. Så gott!

Vi åkte till Ystad förlossning på kvällen och hann dit med nöd och näppe..

Torsdag:

Igår hade vi möten hela dagen och sedan jobbade jag kvar på kontoret till kl. 18.00. Då tog jag mig till RundOSund och sen var det vattengympa 18.50-20.00. Skönt som vanligt men igår fick jag jobbiga ligamentssmärtor så jag fick ta det lugnt ett tag. Hann med tåget hem 20.23 även igår och sen mötte Oskar och Milan mig vid tåget hemma. Somnade sen på två röda men har sovit skit hela natten. Varit orolig i kroppen och inte lyckats hitta en enda skön position att ligga i. Surt..

Nu ska jag jobba klart för dagen sen ska jag bege mig till Emporia. Känner mig ganska sugen på en glass på vägen dit..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>