I’M GETTING TIRED NOW

Snart så. Snart så är denna veckan slut och jag kan få återhämta mig. Denna veckan har varit helt full med åtagande och möten så det ska bli himla skönt med helt. Såhär har/ser veckan ut:

Måndag: Jobb 08.00-16.30 sen direkt till föräldrakursen 18.15-20.00.

Tisdag: En lugn dag utan allt för mycket stress

Onsdag: Jobb 08.00-18.00, ledningsgruppsmöte. Direkt efter det åkte jag och Oskar till Ystad förlossning där vi var med på deras rundtur. Jag ska skriva mer om det i ett senare inlägg. Var hemma sent.

Torsdag: Jobb 09.00-18.00, fortsättning ledningsgruppsmöte. Direkt efter (18.00) tog jag mig till RundoSund för veckans vattengympa-pass. Var hemma sent.

Fredag: Nu börjar nedförsbacken. Jobb 08.00-15.30-ish. Sen har jag en frisörtid kl. 16.30 på Emporia.

Lördag: Nageltid 10.00 i Trelleborg. Vila, vila, vila..

Söndag: Vila, vila, vila..

Eftersom jag var hemma sent igår så åkte jag med Oskar idag. Han brukar släppa av mig på Vellinge ängar men idag körde vi förbi bussen och såg då att den redan innan Skegrie var ganska full så jag släpptes av i Håslöv istället. Jag fick sitta idag, alltid något.

Ska bli sååå skönt att få komma och bli fin i håret idag. Jag älskar allt som har med utseende att göra, att bli ompysslad. Jag värderar det otroligt högt att kunna gå och bli fin i håret, fixa naglarna, få pedikyr eller någon trevlig ansiktsbehandling. Massage har jag släppt helt då jag är gift med en massör och är för bortskämd med det hemma ibland.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>