VÄLKOMMEN VECKA 33 🌸

Jahopp, då har vecka 33 kommit och det har länge varit en milstolpe för mig, varför vet jag inte riktigt. Jag minns att jag såg personer jag känner lägga ut bilder när de var i vecka 33 och på deras ultraljud de gjort. Då tänkte jag ”tänk när vi är i vecka 33, då är det nära!” Och nu har de fått sina barn och det känns som att tiden för dem gick sjukt snabbt! Snart är det vår tur!

Ja, hon växer så det knakar. Oskar säger att det känns som att magen blir större för varje dag som går.

Jag håller med om att det känns lättare att andas – stundtals. Hon ligger fixerad nu och det innebär ju att hon har sina händer ner mot mitt bäcken. Ibland känna det som att hon griper tag i skelettet där och då ilar det och jag hoppar till. Samma gäller när hon sparkar på revbenen..

Både jag och Oskar är väldigt fokuserade på förlossningen just nu men vi pratar också mycket om tiden efter förlossningen. Vad vi ser fram emot och vilka visioner vi har.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>