I FEEL IT COMING

Det gick från att vara en relativt oplanerad helg till en helg full av återhämtning och vila.

I fredags åkte jag hem med Oskar ganska tidigt ifrån kontoret för att slippa rusningstrafiken och det hektiska med bussarna. Jag gick sen en promenad med Milan och vilade sen en stund innan Madde kom. Det blev burgare och film. Skön fredag med lagom (ingen) prestation.

Fick hem nya klänningen och jackan i fredags. Satt så himla fint över min mage så Oskar skulle ta en bild. Såklart kommer Milan då och tycker att Oskar ska fota honom istället. Jag dör! Så roligt bild! Klänningen passade i alla fall bra, något kort men den kommer eventuellt funka med någon slags underkjol till. Jag älskar verkligen min fina kula.

Använder denna varje dag nu. Så skön när magen och brösten kliar så jag blir galen. Oskar smörjer in mig med den varje kväll innan jag somnar. Både på magen och sen i ryggslutet. Det somnar jag till varje kväll nu. Den går snabbt in i huden och återfuktar mycket.

I lördags hade vi en fixardag. Oskar yrde omkring som en virvelvind och diskade och dammsög. Jag vek tvätt och rensade i min garderob. Blev så slut vid 13-tiden att det fick bli en tidig tupplur då. Givetvis i ett hav av kuddar i sängen. Jag har svårt för att ligga på sidan nu. Bebisen gillar inte när jag ligger på höger sida, det funkar dock (ibland..) om jag stöttar upp med kudde under magen.

Under eftermiddagen åkte vi först till Höllviken, gick på promenad där med Milan och sen lämnade vi Milan där och åkte till Biltema, Ikea och Emporia.

På Biltema köpte vi en spegel att ha i baksätet så att man ser bebisen i bilstolen och på Ikea köpta vi ett madrasskydd, om ifall vattnet skulle gå i sängen så vill vi skydda vår nya säng. Vi har redan ett madrasskydd men det är stort och det är betydligt lättare för oss att slänga in detta ifrån Ikea i tvättmaskinen jämfört med det andra som skulle kräva att vi tvättade det i de stora maskinerna nere i tvättstugan. Känns ju sådär att lämna det liggandes med massa fostervatten på tills vi är hemma igen. Så, så löste vi det.

På Biltema åt jag glass innan vi åkte vidare. Efter Ikea åkte vi till Emporia. Där köpte jag tre par byxor, äntligen! Det blir absolut de sista byxor/plaggen jag köper som är gravid-byxor. Ett par tight och två par mer klädda kostymbyxor. Äntligen byxor jag kan använda som är lite mer våriga.

Fick även med mig en jättefin omlott-blus (givetvis..) i en jättefin färg/mönster.

Kvällen spenderades sen hos Oskars föräldrar, sen åkte vi hem vid 22 och lämnade Milan och åkte sen vidare till vänner där vi stannade till 01! Oskar är fortfarande helt amazed över att jag lyckades hålla mig vaken så länge.. ”Så länge har du inte varit uppe sedan innan du blev gravid!”

Igår, söndag, blev en relativt lugn dag. Vi hade en lugn morgon med långfrukost. Runt lunch åkte vi till skogen till Milans stora glädje. Vi packade med kaffe och fika. Det blev lite tufft för min del i slutet så jag fick pausa och andas då och då.

Tänk när vi går här med barnvagnen om bara några månader..

Oskar tog bilder på magen. Jag har svårt att ta in hur gravid jag faktiskt ser ut just nu. Känns som att magen fullkomligt exploderat den senaste veckan. Vår lilla tjej växer så det knakar!

Kvällen spenderades sen på lugnaste viset. Mamma och pappa var hemma hos oss en sväng och när de hade gått hem fixade och donade jag inför kommande vecka. Det är en vecka fylld av grejer så jag passade på att plocka undan och förbereda. Tog en lång dusch och rakade benen, det är inte det lättaste just nu kan jag tala om. La mig sedan i sängen redan klockan 21 och tittade på senaste avsnittet New Girl innan jag fick massage och somnade. Mådde illa igår kväll så det blev att somna med tuggummi i munnen.. Det känns väldigt tidig graviditet för mig när jag måste göra det. Det var nämligen standard i början av graviditeten..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>