F I X E R A D

Det har inte blivit mycket skrivet sedan i onsdags och det av goda anledningar, eller ja, goda anledningar för mig.

I onsdags på kontoret fick jag två onda sammandragningar tätt efter varandra. Jag fick stanna upp, sätta mig ner och andas igenom dem. Ringde Oskar och pratade lite. Jag blev lite stressad så han lugnade mig. På eftermiddagen kom en till ond sammandragning och jag fick repetera samma procedur.

Jag jobbade en lång dag i onsdags till klockan 18.00. Då tog jag mig till RundoSund där det var vattengympa mellan 18.50-20.00. Det drog över till 20.05 så jag var väldigt stressad till tåget som gick 20.23, jag hann dock. När jag kom hem var jag frusen, trött och hungrig. Det blåste storm och jag var så kall efter att ha hoppat från en bassäng på 34 grader ut i kylan.

Sov dåligt natten till igår, torsdag, och hade sen en dag av möten framför mig. Dagen swishade dock förbi och strax innan 15 åkte jag till Vellinge där Oskar hämtade upp mig och sen åkte vi gemensamt till barnmorskan.

Där diskuterade vi en hel del av våra funderingar som just nu mest handlar om vilken förlossning vi ska välja. Vi har varit väldigt bestämda på att det blir Ystad sedan innan jag blev gravid men efter föräldrakursen i måndags började vi fundera lite. Efter att ha diskuterat fram och tillbaka är har vi nu bestämt att ja, det blir Ystad. Eller, Ystad är vårt första val. Man kan i dessa tider aldrig riktigt veta vart man hamnar men om min graviditet fortlöper som en normal graviditet så kommer första samtalet när förlossningen börjat, vara till Ystad.

Vi gick igenom min vikt, jag har gått upp 11 kg nu vilket är helt normalt. Alla prover är perfekta och vår flicka följer sin kurva på pricken. Jag bad barnmorskan känna hur hon låg och då kunde hon konstatera att bebisen ligger fixerad. Hon kunde rucka aningen på henne men inte så mycket vilket innebär att bebisen förmodligen inte kommer vända sig mer nu. Hon ligger alltså i position inför förlossningen. Helt galet! Så allting ser jättebra ut med både henne och mig.

Magen växer så det knakar!

Här är två bilder jag tog i tisdags, Milan och jag var på promenad i Albäck och klev omkring i lera. Ett tag såg det ut som att Milan hade svarta skor på sig..

Denna bilden fick jag som påminnelse idag att det är 7 år sedan den togs. Fina, älskade Milan.

Nu ska jag jobba klart här på kontoret sen ska jag ta bussen mot Vellinge igen. Oskar körde mig dit i morse för att jag skulle slippa 146an från Trelleborg. Alla tåg till Malmö är inställda pga ett ledningsfel. Så jag tar det säkra före det osäkra och tar bussen tillbaks till Vellinge när jag slutat för att slippa 146an som förmodligen kommer vara sprängfylld av människor. Inte jättesugen på att stå upp hela vägen från Malmö hem..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>