EVERY PIECE OF ME

Vecka 32 är här! Det firades genom att jag vaknade 05.00 av att jag hade sån fruktansvärd kramp i mina vader. Kul och oerhört skönt..

Jag märker absolut av att hon sover en massa nu men också att hon är väldigt aktiv när hon är vaken. Det är ungefär samma som innan; när jag är igång så är hon stilla och när jag sitter eller ligger ner så är hon vaken. Hon gungas ju till sömns av mina rörelser så det känns logiskt att det är så.

Jag tycker min mage är sjukt rund nu! Som om jag på riktigt stoppat in en fotboll under tröjan. Ska bli intressant att se hur stor den är när det är dags för förlossningen.. Jag upplever mer illamående nu än jag gjort på flera veckor. Speciellt på eftermiddagarna/kvällarna som var väldigt vanligt för mig i början av graviditeten. Min ork är också väldigt låg just nu. Jag lägger mycket krut på jobbet om dagarna och när jag kommer hem kl. 17.30 så är jag helt slut och ofta väldigt gnällig. Igår hade jag en sån dag när jag sa till Oskar att bara låta mig vara. Jag hoppade i andra kläder, tog Milan och åkte till Albäck. Gick bort min ilska och var sen lugn när jag kom hem. Då hade Oskar diskat bort vårt diskberg och middagen stod på bordet. Har jag det bra eller har jag det bra? Tog en dusch och satte oss sen i sängen och skrev i gravid-dagboken. Den är så fin att ha redan nu. Vecka 12 känns liksom som flera år sedan! Roligt att läsa om vad jag upplevde då.

Jag känner att jag fått släppa massor av saker nu och låta Oskar göra det. Oskar gör allt för att avlasta mig men det ger mig oerhört dåligt samvete stundtals. Jag försöker oftast tvinga mig själv att orka göra allt i hemmet men det blir oftast skit och jag bryter ihop för att min kropp inte orkar. Jag måste börja acceptera att det inte går att ånga på som jag gjort innan och att det är ok..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>