KATE TRENCHCOAT & WHILMA DRESS

Jag hade ju min vårjacka ifrån Vila igår på mig. Den är alldeles för liten och känslan när man har på sig en 3 storlekar för liten kavaj infann sig rätt snabbt. Klickade nyss hem en ny jacka, en väldigt billig sådan så vi får hoppas att det ändå är ok kvalité så att jag kan använda den nu i slutspurten.

Den är väldigt tunn men jag tror att det kan bli bra ändå :-)

Också en omlott-klänning i Navy-blue. Tänker ”amning, amning, amning” i allt nu. Köper jag något nytt så vill jag även att det ska fungera sen, när bebisen är ute. Det gör denna helt klart.

Båda plaggen kommer ifrån denna hemsidan :-)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>