FIRST DAY OF THE WEEK

Jag hade en otroligt lång dag igår präglat av illamående framåt eftermiddagen och sedan hela kvällen. Så jobbigt..

Jag jobbade fram till 16.30 sen tog jag tåget hem och på vägen hem stannade jag först till på Ica och köpte middag och sedan på Evidensia för att köpa foder till Milan. Var hemma i 20 minuter innan det var dags för föräldrakurs hos vår barnmorska. Gick hemåt i snigeltakt pga sammandragningar och ligamentsmärtor. Bytte om och gick ut med Milan tillsammans med Oskar så att han kunde leka av sig. När vi kom hem var jag helt slut och gråtfärdig. Det tar enormt på mina krafter att känna mig klumpig och otymplig just nu. Lägger man sedan på illamåendet så har man en fruktansvärd kombo. La mig i sängen innan 21.00, tvingade i mig en macka och somnade i en enda stor hög..

Denna bilden togs den 27 september 2017. Jag hade precis varit på kontoret och haft möte och var på väg hem, jag står och väntar på tåget på bilden. Tre dagar senare, lördagen den 30 september, ska jag ta ett graviditetstest som visar att jag är gravid. Att jag och Oskar ska bli föräldrar och att våra liv aldrig mer ska bli detsamma.

Denna bilden togs igår, den 9 mars 2018. Samma perrong, samma skor, jacka och väska. Fast med en nästan färdigbakad bebis i magen, imorgon vecka 32. Hur galna kontraster är inte detta? Och hur mycket livet kan ändras på dryga 7 månader.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>