MONDAY MORNING

Jag somnade sent igår för att vara jag (mitt gravida/mamma-jag i alla fall) men jag vaknade trots det relativt pigg i morse. Solen skiner och det ger mig så himla mycket energi.

Vårjackan har jag också dragit på mig, även vårskorna. Jag ska investera i en ny, tunn vårjacka som jag i alla fall kan dra igen över magen. Det går inte med denna. Kanske inte så konstigt då det är en storlek S..

Denna veckan är verkligen fullspäckad med grejer!

Måndag: Jag och Oskar ska på föräldrakurs hos vår barnmorska. Kursen har mycket fokus på amning och profylax. Känns vettigt att gå på.

Tisdag: Inget planerat förutom att veckohandla, laga massa mat, städa osv..

Onsdag: Vattengympa för gravida. Jag har fått byta tid. Förutom gick jag 08.30-09.40 och skulle därefter sedan gå direkt till kontoret och då behöva jobba fram till 19.30 för att ”komma ikapp”. Nu har jag istället fått byta grupp till onsdagar 18.50-20.00. På så sätt får jag sovmorgon då jag inte börjar jobba förrän 09.30 och slutar 18.00. Går (åker buss..) direkt till vattengympan och åker sedan hem direkt efter. Det är samma princip med tider men känns mycket bättre, mindre stressigt

Torsdag: Frisörtid 17.15 på Emporia. Näst sista tiden innan lilla bebisen kommer .

Fredag: Barnmorskebesök 08.30.

Mitt ansiktsuttryck efter att ha gått i trappor på kontoret.. Börjar bli tungt nu.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>