HAPPY FRIDAY

Ja! Vad skönt med fredag. Den känns lika välbehövlig varenda gång den kommer, idag är inget undantag.

Jag har sovit väldigt ytligt inatt och vaknat för minsta lilla. Drömt har jag också gjort om helt bisarra saker. Jag vaknade som vanligt 05.00 och låg och filosoferade utan att somna om till klockan ringde 05.45.

Det hjälper dock massor att solen är framme så tidigt på morgonen, den ger en så mycket energi!

Igår var jag som sagt och hjälpte till med intro på mitt gamla jobb, vilket gick bra. Rutinerna där sitter verkligen i ryggmärgen. Nya assistenten var så nöjd och gav mig komplimanger om att jag var tydlig och pedagogisk så att hon lärt sig massor som hon var osäker på tidigare. När jag kom hem kl. 21.00 var jag trött och lite grinig. Behövde sova helt enkelt..

Nu sitter jag på kontoret och har gjort det sen strax innan 08.00. Solen skiner i Malmö idag och humöret är på topp! Bebisen flaxar omkring i min mage och verkar också vara pigg. Ikväll ska jag och Oskar hem till mamma och pappa och äta middag. Vi har inte träffats på ett bra tag nu i och med deras semester, så vi ska dit direkt efter vi slutat idag. Pappa har redan hämtat hem Milan så han slapp vara ensam i vår lägenhet hela dagen. Pappa är helt klart den person jag litar på allra mest med Milan. Det är nog för att vi är väldigt lika i vår bemötande mot honom och vad han behöver. Jag brukar aldrig vara nervös när jag lämnar bort Milan men när han är med pappa kan jag helt släppa tankarna på honom. Det är himla skönt :-)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>