T W E N T Y F I V E

Jag väcktes av skönsång från Oskar igår, och frukost på sängen. Milan är lite speciell (där också..) och tror, varenda gång någon sjunger att personen/personerna sjunger för honom. Han blev så upphetsad av Oskars skönsång att han hoppade upp i sängen. Alltså..Jag fick frukost på sängen och ett fint kort. Jag och Oskar ska åka till Göteborg fre-sön sista helgen i april. På kortet stod det att jag får ett shoppingbidrag på hemligt belopp. Hejsan hoppsan, det kan bli dyrt.. Kl. 11.00 kom mina syskon + syskonbarn hit. Vi hade förberett brunch bestående av bacon, äggröra, amerikanska pannkakor, frallor, massa kakor och så olika sylter, nutella, vindruvor, melon och massa annat. Vi har inte så mycket sittplatser i lägenheten, speciellt inte när det handlar om 17 personer. Det är dock det som gör det härligt, tycker jag. Man går omkring och minglar och äter. Några som sitter i sofforna, någon står i köket eller sitter där. Alla går omkring med en kopp kaffe i handen. Det är mysigt och okomplicerat, det gillar jag. När alla gått hem gick jag, Oskar och Madde till mamma och pappa och hämtade Milan som varit där under tiden vi hade brunch hemma. Vi ville skona honom ifrån alla barnen, så det var en bra lösning. Vi gick en lång promenad i det fantastiska vädret och satte oss i solen och Oskar köpte en glass till mig. Det var så härligt! Snart kommer våren! Gick omkring med denna på huvudet hela dagen. Oskar behandlar mig som en prinsessa varje dag men när det är födelsedag är det ännu, ännu mer. När vi kom hem från vår promenad bäddade Oskar ner mig i sängen och så somnade jag en stund innan vi åt en pizza till middag och sen hade Oskar bokat biobiljetter till Tårtgeneralen. Vilken fin film. Jag älskar ju Filip Hammar, hans sommarprat från 2013 (tror jag..) är det bästa jag vet att lyssna på, och han och Fredrik ligger bakom filmen. Den var så fin i slutet att jag satt och grät. Himla, himla fint.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>