E N E R G Y

Jag har varit så ofantligt trött idag. Jag har suttit och gäspat konstant hela dagen. På väg hem fick jag dock ett energipåslag och direkt när jag kom hem tog jag Milan och åkte till Albäck.

Oskar stannade hemma och lagade middag. Milan fick springa av sig och jag fick röra på mig, win win.

När jag kom hem åt vi middag sen gick jag och duschade och gav mig till och med på att raka benen. Senaste gången var 2004 så det var ju dags.. Efter det vaxade jag och färgade ögonbrynen och nu sitter jag i soffan och äter cheesecake. Vilken dag. Jag börjar känna att klockan närmar sig 22. Dags att sova.. :-)

Nu ska jag göra mig i ordning för att sova och sen meditera precis innan jag somnar. Det gör jag varenda dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>