A RAY OF SUNLIGHT

Min lördag började med att jag vaknade av mig själv kl. 07.00. Jag somnade 22.30 dagen innan så det kändes rätt logiskt att jag skulle vakna tidigt. Oskar var redan vaken då han också somnade tidigt.

Kvällen innan spenderades med sushi och mys framför tvn. Jag var trött efter veckan på jobb så jag behövde vila.

På lördag morgon möttes vi av ett vinterland utanför fönstret och detta var Milan givetvis överlycklig för. Han älskar ju snö.. Försökte ta en bild på honom som han råkade blunda på, ser dock ut som att han njuter.

Jag åkte till nagelbaren och fick gjort fina naglar. Alltså vad jag saknat att ha byggda naglar. Jag slutade med det pga mitt kontorsjobb och att jag tycker det är svårt att skriva på ett tangentbord med långa naglar. Nu gjorde jag nya och korta så att det ändå funkar att skriva med dem. Jag känner mig så fin nu när jag tittar på mina händer!

Efter besöket på nagelbaren som ligger i Hyllie slängde jag mig bakom ratten och körde till Emporia där mamma väntade. I födelsedagspresent fick mamma presentkort på fotspa & pedikyr. Eftersom att jag kämpar med att nå ner till mina fötter nu så gjorde vi det tillsammans. Oskar hade brett en bulle till mig som jag hade med och åt på samtidigt som jag fick fina fossingar och skön massage. Jag valde en mintgrön färg på naglarna. Så fräscht!

När jag kom hem var jag trött. Oskar har blivit väldigt duktig på att påminna mig om att vila när jag inte riktigt vill ta tid till det själv. I lördags behövde jag det verkligen eftersom jag vaknat tidigt och varit ute och flängt. Senare på kvällen skulle jag dessutom åka in till Malmö för att äta middag med Madde så det behövdes en liten nap. Sov i 1 h och vaknade helt desorienterad.

På kvällen var vi sedan i Malmö och åt på Pinchos. Min gravidhjärna slog till och jag tog oss till fel Pinchos-restaurang.. Det löste sig dock och vi fick äta god mat till slut. Gravidhjärnan som många berättat om har jag inte känt av så mycket tills nu den senaste tiden. Jag glömmer bort vad jag pratar om mitt i en mening, glömmer bort om jag redan berättat någonting sedan innan och vad jag ska göra när jag går till ett rum. Märkligt det där..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>