V E C K A 2 8

Välkommen vecka 28 ✨

Jag har sovit bra inatt och vaknade till vid 04.00 för att jag höll på att kissa på mig.. Somnade snabbt om igen och vaknade kort därefter med ett starkt tryck upp mot bröstkorgen. Försökte buffa lite på bebisen så att hon skulle vända på sig och somnade sedan om. Vaknade med samma onda tryck så jag misstänker att hon legat väldigt högt upp inatt när jag sovit. Ska bulla upp med mer kuddar inatt och se om tyngdlagen kan hjälpa till att få henne att sjunka längre ner..

Idag går vi in i vecka 28! Jag säger varje vecka att det är sjukt men det är sjukt att vi nu är i tredje trimestern och snart är vi i v. 30 som känns som en milstolpe av någon anledning. När jag hör ”vecka 30″ så tänker jag att det snart är över. Helt sjukt!

Jisses, vad stor hon börjar bli!

Sjukt att jag vaknar med just detta trycket idag. Jag tycker att det är lite obehagligt men det är mest för att det påverkar andningen och jag känner att jag inte får tillräckligt med luft ibland.

Oskar är bra på att läsa av när jag behöver vila. Oftast blir jag dock arg då och snäser ”det behöver jag inte alls!” och försöker driva mig själv till att klara vad jag än håller på med tills jag inser att jag är för trött och går och lägger mig..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>