VÄNJA SIG

Jag har fått lägga mina linser på hyllan ett tag. När vi var hos barnmorskan i fredags så tog jag upp mitt problem med huvudvärk och då ingenting pekar på något annat så frågade hon om mina linser. Slemhinnorna blir överlag känsligare när man är gravid och jag har under ett par veckor upplevt att mina ögon är torra, speciellt under arbetsdagar då jag sitter och stirrar in i en datorskärm. Provade att byta till glasögonen och det blev direkt bättre. Nu ska jag bara vänja mig vid att dagligen bära glasögon. Jag trivs inte riktigt i det.

Det är ju dock värt det om jag slipper huvudvärken..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>