STÖR MIG INTE, TACK

Vilken bra helg det blev ändå. Jag har dock tampats med mycket demoner och behövt bli ”talad tillrätta” av Oskar vid flera tillfällen. Jag är en person som måste vara produktiv alltid. Jag måste kunna visa upp något vid varje dags slut och kunna säga ”det här har jag gjort idag” för att kunna vara nöjd. Det är bra men samtidigt hemskt. Det bidrar ju med en enormt psykisk stress och det är bra att ha Oskar i de sammanhangen där han bara får säga till mig att släppa något.

Jag hade en extremt känslosam dag igår. Jag grät från det att jag vaknade till att jag gick och la mig. Första gråtet var för att en flicka med funktionsnedsättning lärde sig gå vid 5 års ålder, andra för att vi åkte till Ikea och det enda jag ville äta var schnitzel med pommes och bearnaisesås och kön var så lång att vi gav upp. Jag grät och grät och grät. Det är fruktansvärt att ha sådana här dagar när allt är en motgång. Det är, igen, så himla tacksamt att ha Oskar då som kan ge lite perspektiv på situationen och hjälpa mig i de moment som känns omöjliga.

Nog om det. Nu är det en ny dag och nya möjligheter. Vi fick en bra söndag med besök på Ikea & Emporia. Jag fick köpt två nya blusar, tights, nagellack, borstrengörare, lite smink och bokat tid för pedikyr nästa lördag. Mamma och jag ska gå tillsammans. Hon fyllde år den 28e januari och jag fyller år nu på söndag, den 18e. Den 22 mars åker mamma och pappa på semester och då ville hon ha fina fossingar och jag vill bara bli ompysslad pga att jag knappt når ner till min fötter längre. Ska bli så skönt!

I helgen har jag även hunnit tvätta en massa. Alla bebiskläderna är tvättade och vikta. Jag har tvättat tvättlappar och beställt amningsskydd som går att tvätta i maskin. Vi har rensat i hennes rum och varit och tittat på en matta till henne. Skåpet hon ska ha sina kläder i är ett gammalt vitrinskåp jag fått av min faster. Det har en ”gammal trädoft” som vi nu hoppas bli av med, med hjälp av ättika. Vi har röjt i hela lägenheten och köpt en ram till en fantastiskt fin tavla vi fick i julklapp av Sara och Christian.

Är den inte fin?! Såhär såg alltså stjärnhimlen ut kvällen då vi gifte oss. Så himla, himla fin present.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>