NIGHTMARES

Usch, vad jag drömt mardrömmar inatt. Somnade snabbt igår kväll men vaknade efter en kort stund igen, väldigt upprörd. Slet av mig täcket och sprang ifrån sängen. Kommer inte ens ihåg vad jag drömde men Oskar var fortfarande vaken och låg och tittade på fotboll. Milan låg dessutom och sov i vår säng. Alltså Milan ligger i vår säng typ 3 gånger per år eftersom han blir så himla varm och jag tycker att han är så jobbig att samsova med. Han har ingen förståelse för personligt utrymme och trycker ut en så man har 2 decimeter att röra sig på.. Igår gjorde han det i alla fall och när jag sprang ifrån sängen så vaknade han och hoppade ner ifrån sängen helt yrvaken och undrade vad som stod på. Stackars Milan. Jag somnade sen om snabbt och då började jag drömma mardröm nummer 2. Jag drömde att Oskar i smyg gjorde ultraljud på min mage när jag sov och med de bilder som togs då, försökte han sälja vårt barn. Jag vaknade av att jag grät och var upprörd – igen. Alltså snälla, låt mig bara sov utan mardrömmar. Oavsett om jag drömmer mardrömmar eller vanliga drömmar just nu så är drömmarna helt bisarra. Hur kommer hjärnan på allt?!

I alla fall. Jag klev upp 05.45 och har sedan strax innan 08.00 varit på kontoret. Köpte med mig en bagel från affären nedanför som jag åt som second breakfast. Second breakfast är ju för övrigt det bästa som finns i hela världen. Fått höra från kollegor att det måste vara en preggo-grej för det gör man inte normalt. Jag äter second breakfast varje dag när jag kommer till kontoret. Jag skulle aldrig kunna stå mig tills lunch på det jag äter till frukost innan jag tar tåget 07.05. Inte en chans. Jag har glömt bort hur mina matvanor var innan jag blev gravid men jag skulle verkligen inte kunna fungera utan mina extra mål mat om dagen.

Här har vi ett väldigt trevligt extramål/lunch/mellis-whatever. Pannkakor med blåbär och lönnsirap. Så. Jävla. Gott.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>