LONG THURSDAY

Usch, jag har haft en så jäkla lång dag på kontoret idag. Livade dock upp den genom att möta upp Nathalie för lunch. Vi åt på en vietnamesisk restaurang, vårrullar – så gott! Jag har dragit med ett jobbigt illamående hela dagen idag. Det är ett typiskt gravidillamående jag får när jag inte ätit ordentligt. Och jag som tycker jag ätit bra idag. Uppenbarligen inte tillräckligt för då blir det alltid såhär..

När jag kom hem väntade jag in Oskar och sen åt vi mellis innan vi tog med Milan till Albäckskogen. Det blev en bra runda och jag fick springa mycket vilket var skönt efter en lång dag på kontoret.

Nu ska jag gå och tvätta mitt hår och få ur en massa produkter ur det. Imorgon ska jag nämligen till frisören. Ska bli så himla skönt, det är 10 veckor sedan jag var och fixade håret nu. Efter hårtvätten ska jag göra våfflor till middag. En av fördelarna med att vara vuxen – man kan äta våfflor till middag en helt vanlig torsdag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>