VÄLKOMMEN VECKA 25

Herregud, vecka 25!!!

Denna veckan stämmer en hel del av det som står på appen in på mig. Jag börjar absolut kännas livmoderns tyngd och min mage har verkligen blivit rund och man ser väldigt tydligt att det är en gravidmage. Jag älskar magen! Jag har kramp i både armar och ben dagligen. Kramp i vaderna känner jag också igen, speciellt på nätterna.. Jag är inte alls svullen vilket är skönt!

Oskar har nog inte hört hjärtljuden men han känner definitivt henne röra på sig och sparka när han lägger örat mot magen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>