JA, TACK!

Jag har haft en bra dag idag. Känner mig fortfarande sjuk och det är rätt irriterande för jag mår verkligen skit emellanåt men jag har ingen feber. Då finns det liksom ingen anledning för mig att inte jobba och lägga mig och sova bort hela dagen.. Men det är frustrerande när allt bara sköljer över en och man mår skit. Jag har jobbat hemifrån idag också, som ni kanske förstår, och det har gått bra som vanligt. Har varit effektiv och tvättat, skrivit meny för veckan, skrivit handelslista till Oskar som åkte direkt till Willys när han slutat jobba. Enda jag inte lyckats klämma in är att dammsuga men det kanske jag klämmer in imorgon istället..

Jag har börjat få sammandragningar när jag anstränger mig för mycket och så har det verkligen varit idag. Att leka intensivt med Milan och att göra fysiska saker triggar dem, tror jag. De gör inte ont men det är ändå en känsla som gör att jag vill sätta mig ner och vila. Det är skönt att jag inte längre har ett jobb som kräver att jag är igång hela tiden, nu kan jag sitta ner hur mycket jag vill och vila – och ändå jobba. Väldigt skönt.

Tidigare idag fick jag lite sammandragningar (det är helt normalt!) och då masserade Oskar min rygg och det var så skönt. Börjar dock bli lite klurigt nu. Oskar är ju utbildad massör och har en massagebänk här hemma – men jag kan inte ligga på magen längre så den kan vi inte använda. Jag får ligga på sidan och det är ju inte optimalt när man får massage. Sån tur är kan han massera mig i ryggslutet när jag sitter upp. Det är mest där jag känner att det behövs just nu.

Oskar köpte glass till min onda hals innan. Världens godaste!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>