I LOVE GETTING FLOWERS

I lördags vaknade både jag och Oskar klockan 07.00. Jag vaknade av en liten bebis i magen som hade någon sort cirque de soleil-uppvisning i min mage. Hon känns så otroligt stark nu om man jämför för bara några veckor sedan. Jag förstår att hon såklart blir starkare men på bara två veckor har hennes sparkar blivit så kraftfulla. Jag älskar att känna henne sparka i magen. Det enda jag tycker är obehagligt är när känner hur hon roterar i min mage. Det är en ytterst speciell känsla som är svår att sätta ord på. Att känna hur någon vänder sig inuti ens mage är . . . speciellt.

Jag kunde absolut inte somna om så vi åt en tidig frukost och åt bullar (lördagsstandard) och tittade på Mandelmanns gård. Under förmiddagen åkte vi sen till Emporia. Jag var på jakt efter ett par nya jeans och någon fin tröja som täcker magen.. Jag hittade en fin blus och ett par blåa jeans som var jättefina – och framförallt sköna.

Köpte hårband till lillflickan också. Kunde inte hålla mig..

Milan var morgontrött och gossade i sin säng..

Under eftermiddagen åkte vi hem till min syster i Anderslöv och fikade och gick på promenad.

När vi kommit hem bestämde vi att Oskars bror och hans sambo skulle komma hit och äta och ha lite mello-mys. Oskar åkte och handlade och jag fick en total sömn-dipp och gick och la mig och sov. Oskar lagade en himmelskt god potatisgratäng med kyckling till. Yum!

Somnade sen relativt tidigt. Går alltid och lägger mig innan Oskar nu. Definitivt en gravid-grej. Jag är så trött på kvällarna och då går jag helt enkelt och lägger mig. Väldigt ovant i vårt förhållande.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>