VALENTINES DAY

Jag hade en väldigt ovanlig arbetsdag igår. Efter knappt 3 h på kontoret packade jag mitt pick och pack och åkte först med bussen till Vellinge ängar, gick till Oskars jobb och hämtade vår bil som stod där, körde sen till Ljunghusen för att avklara lite saker som behövde avklaras. Puh! Körde hem till Trelleborg efter det eftersom jag inte orkade köra in till kontoret för några timmars jobb när jag kunde göra det hemma. Åt lunch och jobbade och fick sen ett enormt energipåslag och ven runt som en tornado i hela lägenheten. Dammsög, torkade golven, kalkade av kaffekokaren, diskade, dammtorkade och sprang sen och uträttade ärenden när jobb-biten var avklarad. Köpte blommor och choklad till Oskar och skrev ett fint kort. Gjorde chokladmousse och förberedde vitlöksbröd till förrätt. Slängde in öl i kylen till Oskar som jag serverade med vitlöksbrödet när han kom hem. Sen lagade vi middag tillsammans och åt framför bron. Tog en lång dusch och sen somnade jag som en sten 20.45.. Alltså denna tröttheten. Jag gick verkligen rakt in i väggen där vilket väl egentligen inte är konstigt efter allt jag uträttade under eftermiddagen hemma. Herregud..

När jag precis kommit hem från mina ärenden fick jag ett sms om att min jacka kommit och kunde hämtas ut. Hämtade ut den, provade och ska skicka tillbaka den idag. Den passade bra men den var för kort och formlös. Jag hittade dessutom en kappa hemma som passar perfekt för en växande mage så det ska nog bli bra.

Det blev en mysig kväll hemma. Jag skrev i mitt kort till Oskar om hur det kommer vara om ett år från nu – och hur det var för ett år sedan. Då var vi uppslukade av bröllopsplanerna och hade vårt livs största dag framför oss. Det var verkligen en magisk dag. Om ett år har vi en dotter på 8 månader. Det är en helt galen tanke som är svår att ta till sig..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>