WHEN YOUR JACKET IS READY TO POP

Jag har kommit undan relativt bra under graviditeten klädmässigt. Jag har fått byta ut mina byxor men kunnat använda mina vanliga blusar och tröjor. Jackor har också gått bra men när jag inte kunde använda min vanliga vinterjacka längre fick jag en bra av Malin. Igår ploppade ett nytt problem upp. Min älskade Calvin Klein-kappa som jag använt nu under hela graviditeten. Igår märkte jag att det är rätt ohållbart att använda den nu. Alltså jag fattar att vissa ser detta som ett lyxproblem men jag kan inte (vägrar) använda min vinterjacka när jag jobbar på kontoret. Min basala kroppstemperatur känns just nu som en konstant temp på 43 grader. Tar jag på mig min vinterjacka och sätter mig på tåget så dör jag. Jag tror det. Jag dör. Jag har gjort det misstaget en gång och då satt jag och svettades som en gris och funderade seriöst på att hoppa av i Svågertorp och gå till kontoret därifrån. Så igår hade jag på mig min kappa som vanligt och när jag satte mig ner på tåget så höll den på att sprängas. Min stackars, fina kappa. Jag klickade hem en ny igår som jag ska testa nu. Det är inte en gravidkappa men den knäpps precis vid brösten så jag tänker att den skulle kunna funka. Funkar inte denna så har jag spanat på en ifrån Asos som faktiskt är en mamma-kappa. Jag håller dock tummarna för denna..

Jag är lite osäker på pälsen men den är avtagbar så det löser sig där om det är så att jag inte tycker om den. Hoppas den funkar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>