IT’S A HARD KNOCK LIFE

Igår under eftermiddagen kände jag mig febrig och inte helt kry i kroppen. Jag känner att det är något som ligger och pyr men det bryter aldrig riktigt ut.

Läkaren ringde igår och jag hade förhöjd sänka och vita blodkroppar som han oroade sig för en del. Jag ska tillbaka den 28/2 för att lämna nya prover och då se om det fortfarande är förhöjt. Jag frågade om det kunde bero på vaccinationen förra fredagen eller om det kunde bero på att jag känner mig lite småkrasslig men det sa han att det inte hade något att göra med detta. Så vi får se. Han ville heller inte ge mig någon medicin för kramperna och det är nog mest det jag tycker är jobbigt. Jag är inte rädd för att ha ont men detta är en sådan smärta som totalt lamslår mig. Jag kan inte sitta, ligga, stå eller andas ordentligt när attackerna kommer. Hade jag bara haft något att ta till när det händer så hade jag varit lugn. Just nu är det liksom en evig oro över om det kommer en attack eller inte. Det är jobbigt. Jag är otroligt könslig över bröstbenet/solarplexus så alla åtsittande kläder är big no no, som jag nämnt tidigare. Läkaren jag fått nu är väldigt empatiskt och han förklarade att han verkligen önskade att han skulle kunna ge mig något. Jag föreslog papaverin som jag använt tidigare mot magkramper men då jag fick en reaktion av dem i form av dunkande huvudvärk så får jag absolut inte ta dem nu när jag är gravid. Sorgligt men sant. Fick ordination av läkaren att försöka stå ut tills den 28e när nya prover ska tas. Det är mycket just nu som pekar på ett gammalt magsår som gör sig påmint när lillan sparkar och växer så att livmodern trycker upp mot min mage. Om värdena är fortsatt höga efter den 28e diskuteras det gastroskopi men det tänker jag i så fall bestrida så mycket det bara går och istället då vänta ut tills efter graviditeten och då se om det lägger sig.. Man vill gärna inte göra en gastroskopi på någon som är gravid men det kan ändå bli aktuellt med tanke på smärtan jag upplever. Nog om det..

Igår kväll när jag kommit hem lagade jag och Oskar tacos som vi åt framför första avsnittet, säsong 4, av Bron. Jag vilade mig och gick sen en promenad med Milan när Oskar var och spelade innebandy. Tog en lång dusch och tvättade håret med inpackning. Rakade benen som redan nu är en jäkla plåga. Jag har inga problem att böja mig ner men det är just positionen där jag känner att jag klämmer bebisen som är obehaglig och besvärlig. Var helt slut efter det. Gav mig sen på att måla naglarna på både händer och fötter. Skönt med uppfräschning. Mina naglar blev blåa av ett lack från Michael Kors som jag fått av Egzona. Så fint och uppiggande! Måste dock boka in en tid för pedikyr snart. Det hade varit så skönt att bli lite ompysslad.

Sparkande bebis i magen och nymålade naglar. Så fint! Jag vantrivs verkligen i omålade naglar..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>