LÖRDAG & SÖNDAG

Jag kände mig inte alls bra igår. Ont i kroppen och halsont. Jag tog tempen flera gånger men hade ingen feber. Så skönt om jag slipper det. Just feber är ju så jävla jobbigt just nu. Det är alltid jobbigt att få feber men nu när jag är gravid känns det ännu värre.. Idag mår jag bättre vilket är skönt!

Igår åkte jag och handlade under dagen sen gjorde jag tapas till några tjejkompisar som kom hit och hängde en stund innan det var dags för 50 shades freed. Vilken bra film! Helt klart min favorit av dem. Det är mindre fokus på sex i denna filmen och mer fokus på deras relation och deras liv utanför the red room. Jag har ju läst böckerna så jag visste vad som skulle hända men det är ändå roligt att se filmen. Mycket bra!

Idag vaknade jag utvilad innan Oskar. Det händer ungefär en gång vart tionde år, så det är väldigt sällsynt. Jag klädde på mig och gick med Milan medan Oskar fixade frukost som vi åt framför de två sista avsnitten (säsong 3) av Bron. Usch, jag blir så illa berörd när det handlar om spädbarn.. Det finns även en scen i 50 shades freed när Ana blir sparkad i magen som jag tyckte var extra jobbig att se nu när jag är gravid. Det är första gången sedan jag blev gravid som jag fick ont i hjärtat av tanken på att det skulle kunna hända mig och hur hemskt det skulle vara. Kände verkligen moderskänslorna kicka in för vår lilla flicka där. Vill aldrig någonsin att någon ska göra henne illa och jag vill skydda henne från allt ont i världen..

Idag tänkte vi ge oss ut på en skogstur i det kalla vädret. Milan behöver det och eftersom jag vet hur mycket han uppskattar det så är det värt det fastän jag känner mig lite småsjuk. Ikväll ska vi hem till mina föräldrar och äta middag, det blir mysigt.

Tog en bild på mig och ”lilla” bulan helt nyvaken imorse. Ny amnings-bh ifrån H&M, väldigt skön och mjuk!

Alltså hur enorm ser inte magen ut från denna vinkeln..

Oskar gav sig ut på en löprunda igår och Milan ville vara hos mig i sängen. Det brukar han aldrig vara annars. Ibland är det så mysigt dock.. Min älskade följeslagare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>